tag:blogger.com,1999:blog-1108871137400172837.post4124655201509117203..comments2023-11-03T14:32:18.935+01:00Comments on da Matteo bloggen: Internationell koppning i StockholmMattshttp://www.blogger.com/profile/12589563062108370311noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1108871137400172837.post-29718334129832336362011-06-20T16:19:33.141+02:002011-06-20T16:19:33.141+02:00Jag hade nog hållt med dig om det bara hade handla...Jag hade nog hållt med dig om det bara hade handlat om åldern, vilket är det som nämns i texten. När kaffen kommer långväga från, fraktade i flygplan, kan ibland resultaten bli betydligt sämre och ojämnare. Det var det som egentligen också syftades på, men som inte framgick av texten. <br /><br /> Men visst, färskhetshetsen tror jag vi måste överkomma med god information om hur kunden förvarar kaffet i hemmet. Vi såg ju i höstas på en "espresso koppning" i Stockholm, hur Tim Wendelboes espresso som var "gammal" klarade sig bra mycket bättre mot färskrostat kaffe (några bara med en vecka från rostdatum) oavsett rosteri.jesperhttps://www.blogger.com/profile/03661324045373781224noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1108871137400172837.post-1598387086300796702011-06-16T13:24:12.899+02:002011-06-16T13:24:12.899+02:00Eller kanske, smakade bra "tack vare" at...Eller kanske, smakade bra "tack vare" att dom hade en månad på sig att få vila och gasa av sig.Anonymousnoreply@blogger.com