da Matteo är café, rosteri o bageri. På denna blogg vill vi spegla allt vi håller på med. Vi vill berätta vår historia när det gäller kaffe, rostning, cafédrift, musikkvällar, bröd, bryggtekniker, tävlingar, baristans roll eller allmänt filosoferande runt vårt arbete. Välkomna!
Vilken syn, jag minns när jag beställde min första cappuccino ute i början av 90 talet, och jag fick in ett sånt där moln (med vanligt brygg kaffe under, fråga mig inte hur de skummat mjölken)....
Tack för påminnelsen om att allt inte var bättre förr!
Jesper jag kan skumma, kanske ngt för BC...intressant hur många som gillade old style, speciellt dom unga som inte smakat det tidigare sp retrocappo kanske är nästa grej!
3 kommentarer:
Vilken syn, jag minns när jag beställde min första cappuccino ute i början av 90 talet, och jag fick in ett sånt där moln (med vanligt brygg kaffe under, fråga mig inte hur de skummat mjölken)....
Tack för påminnelsen om att allt inte var bättre förr!
Var det salt i Lavazzan? Eller smakade den bara illa i jämförelse...? :-)
Jesper jag kan skumma, kanske ngt för BC...intressant hur många som gillade old style, speciellt dom unga som inte smakat det tidigare sp retrocappo kanske är nästa grej!
Skicka en kommentar