da Matteo är café, rosteri o bageri. På denna blogg vill vi spegla allt vi håller på med. Vi vill berätta vår historia när det gäller kaffe, rostning, cafédrift, musikkvällar, bröd, bryggtekniker, tävlingar, baristans roll eller allmänt filosoferande runt vårt arbete. Välkomna!
torsdag 14 april 2011
Ägg o Grisar
Nu är våren här och snart även påsken. Vad passar då bättre än ett kaffe fullt med massa ägg och grisar.
(nej jag har så klart inte stoppat ägg o svin i kaffet det är bara på skoj).
4 kommentarer:
Sitter och läser om da Matteo:s påskkaffe medans man dricker da Matteo:s påskkaffe. Känns lite meta.
Kaffet är fantastiskt gott, brygger det i en presskanna.
Tack da Matteo!
/Fredrik
Tack Fredrik. Kul att du gillar det. Man skulle kanske kunna säga att det är svingott.
grymt gott. :)
alltså påskharen har jag ju hört talas om, men påskgrisen? är det inte en annan högtid du tänker på?
Skicka en kommentar