Kaffe: Shakiso Welena - Etiopien. da Matteo.
Bryggmetod: Presskanna och Hario V60. (Precis som Oscar brygger Henrik kaffet i presskannan först och sedan filtrerar det genom Hario V60.
Tävlande nr 3:
Vår egna Camilla Pettersson!
Kaffe: Goroka - Papua Nya Guinea och Shakiso Welena - Etiopien. da Matteo.
Bryggmetod: Hario V60.
Tävlande nr 4:
Jesper Bood.
Kaffe: El Borbollón - El Salvador. da Matteo.
Bryggmetod: Clever Coffee Dripper, där kaffet först får dra i 2,5 min för att sedan filtreras som genom ett melittafilter.
Tävlande nr 5:
Jesper Tullback, Kaffemaskinen.
Kaffe: Goroka - Papua Nya Guinea och Shakiso Welena - Etiopien. da Matteo.
Bryggmetod: Aeropress.
Tävlande nr 6:
Emil Eriksson, Johan & Nyström.
Kaffe: Los Lojanes - Panama. Johan & Nyström
Bryggmetod: Koppning
Tävlande nr 7:
Anders Thor, Espressospecialisten.
Kaffe: Nekisse - Etiopien. Love Coffee.
Bryggmetod: Aeropress
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar