Det finns ett uttryck på engelska som lyder att "det här var inget att skriva hem om". Precis tvärtom tänkte baristan/bloggaren Simon Westerlund när han på Twitter kom på idén att starta en mikroblogg öppen för vem som helst som brygger kaffe hemma att delta i.
Sidan heter Coffee At Home och började som en "hash tag" på twitter. Denna mikroblogg är inte en recensionssida av kaffen du dricker, utan en slags försök att dela med sig av erfarenheter av hemmabryggning. Du skriver helt enkelt ner vilket kaffe du dricker, vilken metod du använt dig av och vilken ratio för bryggningen du valt för att få ut optimalt av kaffet.
Bloggen använder Word Press, och längst ner på sidan så finns allt du behöver för att ansöka om ett konto. Sidan är fortfarande under uppbyggnad och i ett utvecklingsskede, så ta chansen att delta i något som förhoppningsvis växer till ett globalt litet fenomen! Ett underbart initiativ från en driftig och duktig barista!
Tack Simon!!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar