söndag 4 maj 2008

GP blir feta på latte!

Men vad trött man blir, blir skolbarnen feta på att dricka mjölk med? Trodde nog att GP underbyggde sina reportage lite bättre, sen får folk dricka mer espresso o Clover det gillar vi men jag trodde att fetma beror på hur mycket man förbränner.
Hälften av vår försäljning nu är espresso, kanske kommer det öka nu!
Men en sak tar vi till oss, kanske skall latten kalorimärkas så kunden gör valet!

Så, ok lite lördagsförsäljning o löp för GP o ingen skada skedd på måndag tar jag en latte...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med helt och hållet, det ärknappast en sensation att ett par dl 2,5-3% mjölk varje dag innehåller lite kalorier. Däremot blev jag lite förvånad att det stod att er latte innehåller kondenserad mjölk, stämmer det, och i så fall varför?

Matts sa...

Nä om du kollar i testet så har dom blandat äppel o päron, smaksatta lattar, lättmjölk o en från vår meny med kondenserad mjölk som kanske säljs en i månaden av. Inte många som blir feta av den direkt

Vera sa...

Allt handlar ju om att ge och ta. Om man bara lägger till saker i sin kost utan att utesluta eller skära ned/öka sin förbränning på något annat ger det ju ofrånkomligen resultat på midjemåttet, men det trodde jag att varenda kotte redan hade fattat...

Lisa sa...

Lattelarmet är verkligen en pseudonyhet - hade de inget bättre att skriva? Vem kan inte räkna ut att om en latte innehåller 2 dl mjölk så innehåller den också ungefär samma mängd energi? Och i så fall borde man väl ha ett mjölklarm.

Nej, jag fortsätter dricka min latte med gott samvete och aldrig med lättmjölk eftersom det är att förstöra något gott. Man dricker väl ändå inte något kaffe för att det ska vara nyttigt, utan för att det är GOTT.

Beige sa...

Fortsätt njuta av din goda latte!
Så här tycker Beige/Svensk Mjölk, se
http://www.beige.nu/