onsdag 18 april 2007

Da Matteo öppnar café o rosteri

Äntligen har vi hittat vår lokal! Den ligger på hörnet Magasingatan/Vallgatan. Vi kommer ha en rostavdelning och en cafédel med en underbar gård i söderläge. Jonas Fenström som ni sett snurra runt bakom disken i Victoriapassagen några år får som Manager uppdraget att dra igång denna nysatsning.

I Caféet kommer vi ha vårt Da Matteo sortiment som ni känner igen men vi kommer utveckla såväl drycken som maten i denna nysatsning, vad kommer jag berätta för er lite senare!

I rosteriet o butiken kommer Per Nordby husera och där kommer vi att fortsätta ha koppningar, kaffeskolor o du som kund kommer att kunna specialdesigna ditt eget färskrostade kaffe! Vi kommer även att servera specialkaffen i denna avdelning i en La Marzocco samt i det nya bryggaren Clover, kolla in på http://cloverequipment.com

Denna bryggare har blivit internationellt uppmärksammad och prisbelönad Av SCAA som mest innovativa produkt 2006. Clover brygger kopp för kopp och smakerna kommer fram på ett mycket spektakulärt sätt.

Vi kommer fortlöpande informera om projektet på vår blogg!

Känns kul att vi kan ta specialkaffet o cafékulturen till nya dimensioner, häng med oss in i framtiden!

Matts

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till lokalen! Den här nyheten gjorde min tråkiga pluggdag betydligt lättare att handskas med.

Anonym sa...

Föresten, har ni fått Clovern redan eller väntar ni på den? Jag har själv inte druckit "cloverkaffe" än, men är otroligt nyfiken på upplevelsen.

Unknown sa...

hey, bra! gamla lokalen var mysig men onekligen inte i fräschaste skicket. ser fram emot nysatsningen!!

Anonym sa...

Har ni fått clovern?

kaffesugen

Anonym sa...

Detta låter ju toppen, jag antar att ni kommer behöva mer personal till er nya cafe kan ni ju seja till skulle vara jätte kul och jobba med något nytt och med så bra kaffe.
/ Bea Lundell