Man kan ha många anledningar till varför man bloggar. Dags att kanske uppdatera anledningen för oss o våra läsare.
Vår idé var att vara ett skyltfönster för vad vi pysslar med på da Matteo o där personalen får utrymme att skriva av sig händelser, upplevelser, företeelser informera om vårt kaffe, tävlinagr vi deltar i lite politik etc etc, som en anslagstavla helt enkelt.
Kommer ni ihåg Anslagstavlan i TV, lite den stilen...
Efterom vi inte enbart sysslar med kaffe utan driver caféer med så blir det lite av varje, ups and downs, men jag tycker vi hittat en skön ton o vi har rätt många som läser vår blogg.
Men inget som är bra kan bli bättre, förslag mottages tacksamt!
Vad vill ni läsare att vi skriver om helt enkelt?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
Jag skulle vilja läsa mer om personalen på da Matteo! Jag väntar på en låååång intervju med Tony.
Mer om hur ni tänker kaffe.
Jag syftar då på inköp, rostning, hantering, försäljning, paketering av ert erbjudande, era filosofier på era kaffeer, varför serverar ni bara två sorters pizzor? Hur ser framtiden ut för daMatteo? Kanske är detta självklart för er, jag kan lära mig mycket mer.
Ge oss mer kunskap om hur man framställer gott kaffe. Alla typer av hantering, bryggmetoder, malning, rosettahällning, extrahering, etc. Till exempel: Veckans baristatips, hur får man till daMatteokaffe hemma?
Håller med om Herr Stenqvist, lite mer inblick i baristornas liv. Vad dricker era baristor helst själva? Vad går de igång på?
jesus nu öppnade jag visst porten...Vem vill intervjua Tony the legend?
Tony kommer var så säkra. Pillan blev vårt pilotprojekt.
när börjar ni twittra? :)
vi twittrar på jobbet...att jobba på cafe är enda jävla twittrande hela dagarna, jag kallar det
"people buisniess" not paper!
Men det är klart om vi orkar så kommer vi nog overföra den dialogen till internet o Twitter..
.. på förekommen anledning i Haugaards blogg? ;)
Jag vill läsa mer om kaffe :) Jag vill lära mig saker och bli inspirerad! Eller är bristen på kaffesnack i bloggandet ett tecken på att den spännande kaffevärlden egentligen bara är en stor bubbla?
Henrik nej men ung,omogen okunnig o sökande i efter sin form tror jag.
För få av oss är tillräckligt insatta i hela spektrat helt enkelt. Varför vi inte bara snackar kaffe är för att vi sysslar mer med sociala relationer än kaffe helt enkelt.
fram till bara fem år sedan fanns bara svensk brygg i italiensk espresso men i med specialkaffet o baristatävlingar sker nu ett sökande och prövande på alla nivåer, se framtiden an.
Tror det är just för att det är så få som är "insatta i hela spektaklet" som så många är nyfikna och intresserade av det :).. På da Matteo finns det ju trots allt några som är insatta. Absolut mer kaffesnack tycker jag.
mer kaffesnack skall vi se till att det blir, det är väl tid o fokus som gjort att vi inte kommit dit.
Skicka en kommentar