måndag 3 augusti 2009

Kaffegig # 4 - Sortimentet

Gott folk!

Semestrar börjar ta slut (jag och Christian stod precis och konstaterade med ett litet léende att snart är alla tillbaka och saker och ting går back to normal) och vi tänkte dra igång med våra roliga Kaffegig igen! Eftersom det gått ett par månader har vi fått in nya spännande kaffen, och mer är på ingång. Så vad vi helt enkelt tänkte göra är en koppning av hela vårt sortiment. Ett bra tillfälle att smaka på alla de där kaffena du funderar på att köpa.

Vi tänkte fortsätta även denna gången med en liten tävling med fint pris. Denna gången skulle vi vilja att ni skriver om ni vill vara med och tävla i anmälningsmailet, då begränsat antal deltagare är 15 personer. Vi avslöjar så mycket som att det blir en slags koppningstävling och det kommer kosta 50 kr att deltaga. Vi får även som vanligt sätta en deltagargräns för själva eventet, så att alla får ut så mycket som möjligt av det. Så maila tillbaka snabbt som tusan med anmälan till kvällen och ev anmälan till tävlingen! Det kommer bli kul kul kul!

Detaljer du behöver:
onsdagen den 26 augusti, kl 19:00, da Matteo Torrefazione, Vallgatan 5, Göteborg, Sweden.


Som sagt, maila till mig om ni vill komma och hur många. Tar event- eller tävlingsplatser slut så meddelar jag detta i ett mail tillbaka.

pernilla@damatteo.se

Inga kommentarer: