da Matteo är café, rosteri o bageri. På denna blogg vill vi spegla allt vi håller på med. Vi vill berätta vår historia när det gäller kaffe, rostning, cafédrift, musikkvällar, bröd, bryggtekniker, tävlingar, baristans roll eller allmänt filosoferande runt vårt arbete. Välkomna!
onsdag 14 april 2010
06.29
Jag älskar tidig morgon. Jag är själv på bygget, rosten står och värmer och man får börja denna soliga morgon med att byta malskivor på kvarnen. Svårslaget.........
1 kommentar:
Stipendiaten
sa...
Härligt! Själv njuter jag av gött kaffe igen sen semestern. Yirgacheffen blir riktigt spännande som espresso men godast i aeropressen...
1 kommentar:
Härligt! Själv njuter jag av gött kaffe igen sen semestern. Yirgacheffen blir riktigt spännande som espresso men godast i aeropressen...
/Albin O.
Skicka en kommentar