onsdag 5 december 2007

Clover

Efter Zoka kom vi till Clover, vi fick en teknisk genomgång och kollade in den lilla fabriken, sedan körde vi en koppning där vi testade en del parametrar, gram, tid, malningsgrader testades, grymt bra, jag fick lite verktyg för att öka kvalitén ytterligare på de kaffet vi säljer. Helgjutna människor som älskar det dom gör.
Sen hamburgerlunch på ett microbryggeri, ölen var grym.

Anastasia som säljer Clover hjälpte oss runt på kaffebarer o microrosterier, caffe Vita, Vivace och victrola. Återkommer med bilder o kommentar om dessa ställen, vi skall på middag med Sander ägare av Clover.

After Zoka, we turned to Clover. We got a technical run-through and we checked out the small factory. We also did a cupping and worked with changing some parameters, like weight, time and grindsetting. This gave me some new tools to raise the quality of the coffees we sell even more. Great people at Clover, they love what they to.

Anastasia helped us to find our way around the coffee shops and micro roasters. We went to caffe Vita, Vivace and Victrola, I will post pictures later.

Inga kommentarer: