lördag 28 juni 2008

till dig som idag köade en halvtimmer på Torrefazione och sen inte fick ta din ristretto som take-away.

förlåt.

5 kommentarer:

David S sa...

oh! Ristretto som takeaway... undrar om han skulle långt. :)

42beans sa...

Respekt! Våga vägra dumhet, våga hjälpa gästen rätt! Det här är skitviktigt, precis som en hyfsad restaurang talar om att gästen begår ett misstag när han beställer en hängmörad ekologisk närproducerad 300 grams oxfilé medium well eller well, måste vi förklara för gästen att det är jäkligt dumt att göra så. för vem tror ni gästen skyller på när det smakar skit? sig själv eller baristan?

Matts sa...

jo men om nu gästen ville det så skall han väl få det, eller? Dumt eller inte. Håller med om upplysnings och lärandefaktorn i det att ristretto kanske skall avnjutas på stående fot, men vad vet vi om gästen, han skulle kanske baka på den eller stod barnvagnen på utsidan med ett skrikande barn i pch gästen ville suga på ristretton kvarteret runt...tro mig om så är fallet kan en ristretto i en mugg vara det som gör att man överlever dagen!

Per sa...

det var helt klart fel tillfälle att tillrättavisa. Stackan hade antagligen druckit kaffet på plats om han inte varit tvungen att vänta så länge på att få beställa. Vi var helt överkörda och jag försökte ropa tillbaka honom när han gick för att få bjuda på kaffet. Det är inte alltid lätt i stressen...

Anonym sa...

syrran blev bjuden på en ristretto som färdats i "ta med-mugg" på cykel i 20 min. gesten var fin av givaren, men kaffet var inte lika fint.