fredag 28 november 2008

Öppen koppning



I onsdags körde vi då en öppen koppning efter långt uppehåll. Vi trodde på 5-8 personer, det kom ca 25!!!!!!Trångt o glatt fick vi tänka om men allt funkade bra. Vi startade med Sidamo eftersom vi hade haft lite klagomål på den. Vi testade mot två andra samt en färskare från oss. Den som var bäst var nog den som vi hade klagomål på...men vi kommer i alla fall ta bort den som singel i sortimentet, inte bra nog helt enkelt.
Sen fortsatte vi med lite annat godis på bordet o jag tror alla tyckte det var intressant o lärorikt. Kul med alla "forummänniskor"som nu dricker mer o mer specialkaffe.

Vi återkommer med datum snarast på de idéer till fortsatta event som kom fram.

Matts

3 kommentarer:

Fredrik Karlsson sa...

Hej Mats,

vill bara tacka för senast.
Det var verkligen en intressant och trevlig tillställning ni annordnade. Bland de bästa koppningssessioner ni har haft!

Med vänlig hälsning,
Fredrik

Anonym sa...

Hej Matts !
Va kul att det kom så mycke folk.......hälsa gänget!
Magnus

Anonym sa...

Trevligt trevligt! Kaffe-fruktkött-te't var gott, det hade jag kunnat sörpla massor av. "Kaffte" tyckter jag vore ett snyggt lagom oseriöst namn :) Inte uppenbart att man säger kaffe-te eftersom man inte har ett betonat e på slutet.

En del kanske blir lite avskräkt av att det är mer beskt än vanligt te. Kan tänka mig att varianter med kaffte + fruktsocker eller kaffte + lime blir mums mums, så blir det en variant till t.ex. iste.