onsdag 17 mars 2010

öppen koppningsveckaDu har väl inte missat att vi har en vecka med öppna koppningar? Vi har koppat både måndag och tisdag och i morse, och vi ska koppa nu, kl 17.30. Hinner du inte hit tills dess koppar vi i morgon kl 12 och på fredag klockan 9 samt 17.30. Styr stegen mot rosteriet på Vallgatan 5 i Göteborg och greppa en sked och var med. Om du vill alltså.

6 kommentarer:

Cajsa C sa...

Koppningarna är fin fina, inget att vara rädd för. Du kommer, du smakar, du segrar. Allt utan att du ens behöver säga ett ord, låtas bara att oj vad du kan, fastän du inte kan något, någonstans måste man börja!

För övrigt tycker jag (som självklart kan nästan allt) att vi borde ha sådana där sköna LIKE-knappar som finns på fejsbuken på varje kaffe. Då kan man liksom gå in och LIKE:a när man känner att man måste låta sitt gillande av en speciell böna få utlopp någonstans!
Tillexempel hade jag hemskt gärna velat LIKE-klicka Shoye denna veckan, fantastiskt trevlig med spännande smaker av violtabletter och laktris.

Pernilla sa...

Pernilla LIKES Cajsas comment.

Olesund sa...

Tack för en trevlig koppning och ett bildande samtal idag. Men vad hette mjölkskummaren vi talade om och var får man tag i den? // Erik Olesund (och Jonathan och Markus)

Anonym sa...

Koppning...

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6699275.ab

Lina sa...

ha ha ha!

Jotunheimssonen sa...

Olesund, jag hittade en likadan till den jag har hemma här: du får fråga rosterikillarna om de kan hjälpa dig eventuelt! :D
http://www.danskdesign.nu/bodum-chambord-mj%C3%B6lkskummare-p-194.html