onsdag 6 juli 2011

med hela världen som arbetsfält...

...var en sliten klyscha som Hans G Lindskog brukade dra till med under Elitloppet. Vi på da Matteo njuter också av att jobba under den parollen, och ibland behöver man inte åka långt för att uppleva hela världen på hemmaplan.

Sverige, Australien, Frankrike...

Redan igår kväll skulle vi gjort en internationell koppning med koppare från både London, Paris och Sydney, men saker och ting kom ivägen så istället fick jag tillbringa kvällen med det Brittiska sällskapet, drickandes svensk IPA och prata om alla ting kaffe. En supertrevlig afton! 

Så imorse kom Chris och Thomas från Paris med på en koppning på allas vårt Snickarbacken, där Johan ställt iordning en imponerande mängd kaffen från främst Portlandrosterier, men även några andra skandinaviska. 

...ja, nästan hela världen på plats...

Koppningen som sådan kommer vi skriva mer om senare, eftersom vi gjort en gemensam insats både i Göteborg och Stockholm att bedöma och uppleva dessa fantastiska kaffen. Anledningen till att jag skriver detta är mest att tala om för Dig att dessa kaffen fortfarande finns kvar på Snickarbacken, och kan vid väl valda tillfällen avnjutas (försök att komma före eller efter lunchrusch är ett tips). Johan gör lätt Stockholms bästa chemex, och samtliga kaffen från Portland är väl värda din tid!


Som om det inte vore nog, finns även inte mindre än två Cup of Excellence kaffen att tillgå på Snickarbacken, dels vår Brasilianska Fazenda Paraiso som vi sponsrade WBC baren i Colombia med, och dels ett kaffe från Rwanda. Även dessa väl värda din tid!

Så kom till Snickarbacken för en kaffefest utan dess like de närmaste dagarna. Ja, först till kvarn och allt det där ;)

Inga kommentarer: