da Matteo är café, rosteri o bageri. På denna blogg vill vi spegla allt vi håller på med. Vi vill berätta vår historia när det gäller kaffe, rostning, cafédrift, musikkvällar, bröd, bryggtekniker, tävlingar, baristans roll eller allmänt filosoferande runt vårt arbete. Välkomna!
lördag 10 november 2007
dagens dubbel
"Hörrdu, kan du micra den, min espresso var jummen". Vad säger man till det? Vi som inte ens har någon micro!
För att anknyta till Mats inlägg om baristor så tycker jag det intressantaste nästan är vad du svarade?
Själv hade jag nog tyckt det var rätt kul att det kom en helt oinvigd till kaféet, och skulle berättat lite snabbt varför det inte är rekommendabelt att värma kaffet, sen avgjort om personen visade det minsta intresse, och gått vidare från det.
Vi förklarade att vi hellre gjorde en ny kaffe än värma en gammal och bad om ursäkt att den var kall. Mycket mer kan man inte göra, men det räcker väl?
4 kommentarer:
För att anknyta till Mats inlägg om baristor så tycker jag det intressantaste nästan är vad du svarade?
Själv hade jag nog tyckt det var rätt kul att det kom en helt oinvigd till kaféet, och skulle berättat lite snabbt varför det inte är rekommendabelt att värma kaffet, sen avgjort om personen visade det minsta intresse, och gått vidare från det.
Hur gjorde du? ;-)
Vi förklarade att vi hellre gjorde en ny kaffe än värma en gammal och bad om ursäkt att den var kall. Mycket mer kan man inte göra, men det räcker väl?
Nä, helt rätt, mycket mer än så kan man inte göra.
Jag som trodde att DaMatteo var ett Microrosteri?! ;-)
Skicka en kommentar