tisdag 7 april 2009

live feed wbc

Det kommer finnas en live feed till world barista championship, och adressen kommer tydligen vara worldbaristachampionship.com. Tänk så enkelt.

3 kommentarer:

doppio sa...

Är den bra den där Aurelia? Kan sakna La Marzocco, hör liksom till att de ska ligga bakom det hela.

Unknown sa...

Når Simonelli ble vagt som WBC-maskin for de neste årene skapte det rystelser blant kaffenørder verden over. Hos en av mine lokale baristavenner og Marzocco-eier kom beskyldningen om at det var pengene som avgjorde. Simonelli hadde kjøpt WBC!

Jeg kom over denne interesante artikkelen som forklarer hvorfor Simonelli vant: http://www.lamarzocco.com/whitepapers/press/freshcup_022009.pdf

Artikkelen gir også innføring i hva som er den tekniske forskjellen mellom La Marzocco, Simonelli og Dalla Corte, som alle hadde de tekninske kvaliteter som krevdes for å bli WBC-maskin.

Jeg tro det er viktig å ikke opphøye en produsent til Gud. Det er utenkelig at det bare kan være La Marzocco som kan lage gode maskiner. Det er konkurranse om å lage de beste maskinene, og i å skape nye og bedre løsninger. Den som fanatisk holder seg til en produsent, kan med tiden gå glipp av fremskrittet ...

Unknown sa...

Ett tillägg i maskindiskussionen. Maskinerna var helt riktigt de som klarade sig enl Tobias uppräkning
Sedan hade man men sluten budgivning, ett brev med summa på sändes av varje företag som ovan nämts till en advokatbyrå i LA. Där öppnades dom i vittnes närvaro, den med högst bud skulle enligt WBC board of directors få uppdraget, NS lade det högsta budet.