söndag 27 juni 2010

London efter mässan

Den organiserade delen av Londonvistelsen är slut och vi gav oss ut i London igår för att se lite av stan. Inte helt oväntat sprang vi på samma folk på stan som vi gjorde på mässan eftersom alla följde samma kaffekarta.

Det blev bara en kopp för vår del, sen la vi oss i parken. Vi gick först till Prufrock Coffee där Mattias jobbar, men han var inte där och kön var lång så Pernilla fick hoppa in bakom baren och skumma lite mjölk till några flat white, men nåt kaffe drack vi inte.



Nästa stop blev det nyaste tillskottet på Londons kaffekarta, Penny University. Stället drivs av James och Anette på Square Mile Coffee och är mer en butik än ett café. Vill man dricka kaffe får man slå sig ner på en av de åtta stolarna vid ett stort bord och välja en kaffe från menyn. Menyn bestod av tre olika kaffesorter, bryggda på tre olika sätt. Vi hade tur som fick oss en plats och en kopp, eftersom stället bara har åtta platser och det var ovanligt högt tryck på grund av allt kaffefolk som var i stan fick flera andra fick höra att det var över en timmes väntetid för en kopp kaffe. Lyckat koncept? Det kan man nog säga.


Inga kommentarer: