torsdag 15 juli 2010

En sommarhälsning

Jag har kommit på en sak och det är att det är väldigt skönt med semester. Att bara vara ledig, sova länge (typ till 07.15 om man har en liten människa på 75 cm som är ûberpigg vid den tiden) ta dagen som den kommer. Kanske hyra en film eller sticka till stranden om det är bra väder. Man vänjer sig lätt vid detta. Jag tycker mitt jobb är väldigt roligt, men ibland måste man få ladda om och tänka på annat.
Denna dagen stack vi iväg på en liten vandring och efter ett tag var det dags för fika. Min fru känner mig allt för väl känns det som ibland. Hon hade utan min vetskap packat ner nymalt kaffe, aeropress och varmt vatten på termos. Inget gammalt kaffe på termos här inte. Hon vet att jag är lite kräsen när det kommer till kaffet.
Hur det smakade? Fantastiskt så klart. Kan väl inte annat vara när man är med dem man tycker mest om, har sol, 23 grader och hav så långt ögat når. Pröva så får ni se.Vad det var för kaffe? Vår sommarblandning så klart. Det var precis så här jag föreställde mig att den skulle drickas när jag labbade en regnig aprileftermiddag tidigare i våras. Köp den och testa. Vi kör den till sommaren är slut, dvs augusti ut.

5 kommentarer:

Otto sa...

Grymt! Tack för tipset! Det lär bli många koppar Sommarblandning på klipporna i sommar.

Lina sa...

myyys!!! Håller helt med om det där med ledighet! Själv dricker jag prenumerationskaffe bryggt på min moccamaster. Det funkar ypperligt i solen på altanen! :)

Mattias L sa...

Inte heller Vallgatan nerkörd i isad mjölk sitter fel i sommarvärmen.
Man kan bli lycklig på många sätt med da Matteo :)

Christian sa...

Jag anar att du har fått smak på ledigheten nu Lina :)
Kul att du gillar den nya Vallgatan Mattias. Jag känner mig väldigt nöjd med den. Kan tänka mig att den sitter fint som kall i värmen.

Pernilla sa...

åhh myyys! fint. själv har jag druckit robusta med socker på sicilien!