måndag 26 juli 2010

tack till Mattias, Kalle, Tomas, Gustav, Harriet, Kenny oc Pontus för en finfin musikafton på da Matteo!

All denna musik, vad vore väl vår sommar utan den?

I torsdags gjorde Mattias Bolin succé på da Matteo för det är något visst med killar som sjunger i stämmor och han skriver fina låtar som det var lätt att njuta av. Tack för det!







Harriet var inte sämre hon. Maken till energi, glädje, text och röst får man leta efter. Det blev inte sämre av att hon hade Gustav Svedung med sig. Tillsammans är dom halva Oh Harry! och publiken tackade med rungande applåder och det gör vi också. klappklappklapp och tack!







The Tundra Fux avslutade kvällen i det nya rosteriet och spelade med en volym och kraft som skulle räcka till att driva ett kraftverk. Grymt bra, tungt så in i norden och fantastiskt kul att få använda rosterilokalen till annat än att klistra etiketter. Vi är tacksamma för att dom bara är två i bandet och tacksamma för att dom ville komma och spela.







På torsdag är det dags igen. Då kommer Gustav Svedung tillbaka med sitt eget projekt, jag hoppas på mer falsettsång och loopar. Vi hälsar Göteborgs soulkung Paul MacInnes välkommen tillbaka, han drog fullt hus förra året. Vi hoppas på sol som vanligt och serverar god mat och fint kaffe som vanligt. Ta med en vän och kom, musiken börjar 18.00. Bänka dig i tid om du vill sitta. Adressen är Vallgatan 5,

Inga kommentarer: