onsdag 22 februari 2012

Delfinal 3 i Stockholm

Så var den näst sista delfinalen inför Barista Cup i April avklarad. Ett mycket brett och intressant startfält gjorde det väldigt roligt att få döma i Stockholm igår!

Till antalet var det tio stycken tävlande. Lite extra höga förväntningar hade vi naturligtvis på tävlanden Charl Taneesan, som valt att kliva upp och representera Kafé Esaias med Vallgatan som går varm uppe på Drottninggatan.
Här står en skummis och skummar, stegen är inte rekvisita

Om Charls insats räcker till en finalplats i April, det får vi se efter den fjärde och sista delfinalen hos oss på Magasinsgatan den 4 Mars! Vi håller tummarna kompis! 

De tävlande väntar på resultatet

Denna deltävling gick på Kaffeknappen i Stockholm, och emellan de tävlanden serverades det kaffe och lokala kändisar blev intervjuade. Ett filmcrew förevigade samtliga tävlanden, som också kunde följas från soffan eller från foajén direkt på skärmar! Som sig bör i dessa deltävlingar, så kan bara en vinnare koras, och denna eftermiddag föll titeln på Alexander Ruas som rutinerat med en klassisk matinékänsla bjöd på äppelmust och en smak av föregående sommar. 

Diplomerad barista

Grattis Alexander!! 

Glöm som sagt inte att det är en deltävling kvar, den 4 mars på Magasinsgatan. Efter det publiceras samtliga delfinalister! Ett stort tack till Kaffeknappen, alla runners och hjälpare, alla de som dömde samt återigen Ida Hedqvist för ännu ett välorganiserat event! 


Inga kommentarer: