torsdag 18 december 2008

Choklad

Det finns choklad o det finns choklad...många vill vara på topp men det finns bara en helt sanslös chocolate artist i Sverige i Lilla Edet av alla ställen på denna jord finns han Emanuel Andrén, Årets Konditor 2005, levarantör till japanska Hovet, Grammygalan etc är han helt kompromisslös i sitt hantverk o sökande efter den ultimata smakupplevelsen.

Vi har nöjet att ha honom som levarantör till oss på da Matteo i Victoriapassagen kan man t ex avnjuta hans helt underbara Cigar Evulution, som hans elgantaste pralinserie heter, till en en enkel espresso.

Ta en tugga, låt den smälta i munnen ta en sipp på espresson vänta in cigarrtonerna som sakta utvecklas i munnen, helt sjukt. Kaffe o cigarr utan rök, det gillar väl alla.
Måste provas helt enkelt.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Väldigt vackra små välvda praliner under sin lilla glaskupa, kund eint emotstå att köpa en när de fanns i favorit-utforskarsmaken havtorn. Mycket trevlig, krämig och god på ett apelsinskalsliknande sätt-inte alls så frän som havtorn kan bli . Hade väl passat till en mindre sträv espresso än dagens sort (22/12)

Matts sa...

Vi rekomendrar cappuccino till havtornen, espresso till Cigar, med så syrlig pralin kan nog espresson t om bli lite sur,