lördag 12 mars 2011

Fler modiga tävlande!

Nästa tävlande: Henrik Sandén, Kaffemaskinen.

Kaffe: Shakiso Welena - Etiopien. da Matteo.

Bryggmetod: Presskanna och Hario V60. (Precis som Oscar brygger Henrik kaffet i presskannan först och sedan filtrerar det genom Hario V60.





Tävlande nr 3:

Vår egna Camilla Pettersson!

Kaffe: Goroka - Papua Nya Guinea och Shakiso Welena - Etiopien. da Matteo.

Bryggmetod: Hario V60.









Tävlande nr 4:

Jesper Bood.

Kaffe: El Borbollón - El Salvador. da Matteo.

Bryggmetod: Clever Coffee Dripper, där kaffet först får dra i 2,5 min för att sedan filtreras som genom ett melittafilter.





Tävlande nr 5:

Jesper Tullback, Kaffemaskinen.

Kaffe: Goroka - Papua Nya Guinea och Shakiso Welena - Etiopien. da Matteo.

Bryggmetod: Aeropress.





Tävlande nr 6:

Emil Eriksson, Johan & Nyström.

Kaffe: Los Lojanes - Panama. Johan & Nyström

Bryggmetod: Koppning





Tävlande nr 7:

Anders Thor, Espressospecialisten.

Kaffe: Nekisse - Etiopien. Love Coffee.

Bryggmetod: Aeropress





Location:Hammarby Fabriksväg,Stockholm,Sverige

Inga kommentarer: