da Matteo är café, rosteri o bageri. På denna blogg vill vi spegla allt vi håller på med. Vi vill berätta vår historia när det gäller kaffe, rostning, cafédrift, musikkvällar, bröd, bryggtekniker, tävlingar, baristans roll eller allmänt filosoferande runt vårt arbete. Välkomna!
Ja, malare är det vanligaste namnet på en kvarn. Tragiskt. Jag vet inte vilket som är värst, att folk tror att kvarn heter mal eller att jag står och maler kaffe när jag står vid rosten... Det händer ganska ofta att nån kommer pekar på rosten och ber mig stänga av kvarnen när dom käkar lunch, för den låter så mycket.
12 kommentarer:
och nej, jag är inte bitter.
Är inte det där en sån där Königseggeggeggen?
hahahahaha :)
kvarnkönig??? :D
det närmar sig.
Skulle nog säga att det är en förvärmare
skulle nog inte säga att det är förvärmare, mer en smaklyftare...
En malare!
kan ju faktiskt vara n förvärma och en smaklyftare, eller? på Skånska kallas den i folkmun för malare, Karin har rätt ;-)
Ja, malare är det vanligaste namnet på en kvarn. Tragiskt. Jag vet inte vilket som är värst, att folk tror att kvarn heter mal eller att jag står och maler kaffe när jag står vid rosten... Det händer ganska ofta att nån kommer pekar på rosten och ber mig stänga av kvarnen när dom käkar lunch, för den låter så mycket.
Mitt skånska blod gör sig påmint!
Åh nej, säg inte att Malmö egentligen är Kvarnmö?
Sen funderar man på om Karin är en Mal-mö och om denna blogg är från ordvitsarnas eget Göteborg.
Mattias Nilsson, dags för dig att flytta till Göteborg hör jag. Det tragiska är att jag faktiskt tycker att det var roligt, mal-mö.
Skicka en kommentar