söndag 8 mars 2009

Kaffegig #2 - luftning och förvaring


Våren är nästan här, fåglarna har börjat kvittra, solen kommer fram och lyser upp Torrefaziones gård...

Då tänkte vi att det var dags för ännu ett Kaffegig!

Denna gång tänkte vi testa hur det egentligen är med att förvara kaffet i kyl, frys och skafferi... Vad händer, hur smakar det? Kaffet har legat sen mitten av januari... Detta blir intressant! Vi tänkte även koppa kaffe som luftats olika länge efter rostning. Också spännande.

Datum blir onsdag 25 mars - tid kl 18.30-20.30 - plats da Matteo Torrefazione, Vallgatan 5.

Som sist ber vi om ett bidrag på 50kr, som går till Bikes to Rwanda, och vi ber er även att föranmäla er. Efter ett mail som skickades till vår maillista finns det bara ett fåtal platser kvar... Skynda, skynda att maila till mig på: pernilla@damatteo.se om ni är intresserade!

Även som sist, avslutas kvällen med välförtjänta pizza slicar och kanske en öl...

Och som sagt, solen är underbar på gården. Ses där.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Låter väldigt spännande! Lova att lägga ut en ordentlig rapport på det hela.

Per sa...

lovar.