Vi har en del kommentarer fortsatt på riktigt kaffe om ovan upplevelse. Kan nog hålla med en del om kritiken. Konceptet som är lite annorlunda från Victoriapasagen innebär ett annat stationsarbete bakom disken. Maten vi måste ha för att få lönsamhet tar lite udden av "kaffeupplevelsen" hängfaktorn samt ger en löpndebandet känsla. När det är mycket att göra.
Den uppbyggnad vi har var tvunget av byggnads tekniska skäl, som info har man alltid uppbyggnad i Italien, men vi är ovan med det i Sverige. Vi tittar på en en lösning som innebär att maskinen blir lägre, vi återkommer om detta.
Men välkomna och "häng" på eftermiddan, lite lugnare då.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
just nu serverar vi bara 4 cappuccino på löpande band. Men det går nog över.
Skulle hojtat till, hade jag gärna kollat på live.
det sker ganska oplanerat, när vi får det lite lugnt i caféet. Men det har hittills skett på eftermiddagarna tror jag... Får se om det behövs fler heat nu när Pernilla har satt nytt rekord. Med tampning.
Skicka en kommentar