fredag 30 januari 2009

Semla!


För första gången i historien serveras det semlor på da Matteo, och dom är goda. Kom och köp!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl på tiden, ni är allt lite efter där på "baksidan":-)

Matts sa...

hemlagade Pär, hemlagade!

Anonym sa...

Vadå du gör dom hemma o tar med dom till daMatteo eller?? Tveksam om dom slår våra...

Per sa...

Nej nej, vi sover på jobbet, och hem är där man sover. Du får smaka och jämföra på söndag.

Matts sa...

samma som hembakat du vet...

Anonym sa...

Jag trodde da matteo var italienska???? Är Semla ett tecken på att ni ska byta namn till "Matts"?

/Jesper

Matts sa...

...matteo är utvandrad från Italien och i Sverige finns inga enklaver, man måste ju ta seden lite dit man kommer. Svårt med gravlax o kanelbullar i Italien hela tiden, eller...om man man öppnar ett Hos Matts där..

Per sa...

Men du har en poäng Jesper. Ett fik i Italien jobbar med traditionella, närproducerade produkter. Och sett på det sättet är en hembakad semla väldigt italiensk i tänket. Italienskt, men efter svenska förutsättningar. Vi försöker inte kopiera det italienska, vi lever det.

Daniel Remheden och Peter Frennhoff sa...

Man ska inte strula med semlor! Sjukt klassisk! Jag är en semlatorsk och anser en semla ska ha vissa smakkaraktärer och konsistenser. Hoppas jag hinner med en Da Matteo-semla. Antagligen inte, antar att ni håller ställningarna som på allt annat. Gott snack! lycka till imorgon!